Ohjeet

Saapuminen ja tilankäyttöohjeet

Parhaan pelielämyksen takaamiseksi suosittelemme lataamaan puhelimeesi TrackMan-sovelluksen Apple Appstoresta tai Google Playstoresta ja luomaan TrackMan-tunnuksen. Sovelluksen avulla voit kirjautua simulaattoriin ja se nopeuttaa pelin kulkua, sovellukseen myös tallentuu tiedot kaikista peleistäsi ja TrackMan-kilpailuista.

Tilaan saapuminen

Avattuasi oven saamallasi kertakäyttöisellä koodilla, oven vasemmalta puolelta löytyvät valokatkaisijat alakerran sisäänkäyntiin. Jätäthän ulkovaatteesi ja ulkokengät alakertaan.

Noustessasi portaat ylös vasemmalta seinältä löytyvät loungen valokatkaisijat, joista voit myös halutessasi säätää valojen kirkkautta. Ethän kuitenkaan sammuta valoja.

Oikealta seinältä television alapuolelta, lipaston päältä löytyy oranssi TRACKMAN-painike, joka käynnistää simulaattorin. Odota hetki, kun peli käynnistyy. Tarkemmat käyttöohjeet peliin löytyvät paikanpäältä.

Simulaattorissa pelaaminen on sallittu vain puhtailla kengillä, palloilla ja mailoilla. Golfpallot ovat simulaattorissa valmiina, ethän pelaa omilla palloillasi.

Simulaattori on herkkä roskille ja erilaisille esteille viheriöllä. Poista pelialueelta kaikki ylimääräiset roskat ja esineet.

Simulaattorin tutka on sijoitettuna sohvapöydän alle. Älä koske tutkaan äläkä siirrä sohvapöytää ja pidä tutkan edusta esteettömänä.

Vahinkojen välttämiseksi: Jokaisen pelaajan tulee varmistua ennen lyöntiä turvallisesta pelitapahtumasta tekemällä pelipaikalla rauhallisen "harjoitusswingin" ja näin varmistua, että vahinkoja ei pääse tapahtumaan.

  • Jokainen pelaaja vastaa omasta ja kanssapelaajien turvallisuudesta lyöntivuorollaan.
  • Kaikki tilojen varusteet ovat varaajan käytettävissä (TV, kahvinkeitin, jääkaappi, suihku, wc).
  • Voit tuoda omat juomat ja eväät tilaan, muista kuitenkin siivota jälkesi varauksen päätyttyä!
Kun lopetat
  • Sulje simulaattori painamalla jälleen lipaston päällä olevaa oranssia TRACKMAN-painiketta uudelleen.
  • Siivoa jälkesi ja muista ottaa omat tavarasi mukaan.